Mobiele zeefmachines

Verhuur zeefmachines

Onze mobiele zeefmachines zijn geschikt voor zowel de recyclagesector, bijvoorbeeld voor het scheiden van grond en stenen, als voor de ontginningssector, bijvoorbeeld voor het afzeven van grondstoffen (bvb. zand, kolen, ertsen,…) tot het geschikte kaliber.

Voor alle installaties zijn zeefdekken met maasopeningen in verschillende maatvoeringen beschikbaar, teneinde een optimaal eindproduct te kunnen garanderen.

De machines kunnen optioneel ook worden uitgerust met magneetbanden voor het verwijderen van ferro metalen. Lichte bestanddelen zoals hout en plastiek, kunnen dan weer verwijderd worden door de zeefinstallatie op te stellen in combinatie met een windshifter.

Afhankelijk van de toepassing (plaatsen met weinig ruimte, sleuven die aangevuld dienen te worden met er naast gestockeerde grond,…) kan er voor gekozen worden om een rotorbak (beschikbaar voor zowel rupsgraafmachines als voor wielladers) in te zetten.

D’Hollander Equipment voert de zeefwerken zelf uit met eigen grondverzetmachines, bediend door gekwalificeerde operatoren, maar de klant kan er ook voor kiezen om in eigen beheer te werken en enkel de zeefinstallatie te huren zonder bediening.